Skip to main content

Een quote die we nog vaak horen: ‘Ja, maar ik ben verzekerd bij een andere partij…’. Er bestaat veel onduidelijkheid en verwarring over een uitvaartverzekering. Wist je dat je bij Rossen Uitvaartverzorging altijd terecht kunt, waar je je uitvaartverzekering ook hebt? Een polisblad doet vaak anders vermoeden, maar de keuze ligt echt bij jou. Hoe dat zit, leggen we voor je uit.

Niks moet

Daar is het moment dan opeens: een overlijden. In al je verdriet en stress moeten allerlei zaken geregeld worden. De papieren komen tevoorschijn en je belt de verzekering. Je raakt overrompelt door alle emoties en laat je leiden door het advies van de verzekeraar. Je gaat akkoord om de uitvaart ook bij die grote uitvaartverzekeraar te laten verzorgen. Want je denkt, het zal wel goed zitten en dit is mijn enige optie. Dat mag ook zeker, maar dit moet niet!

Deze uitvaartverzekeraars waarschuwen regelmatig dat de kosten bij een andere of zelfgekozen uitvaartverzorger vaak hoger kunnen uitvallen, want, zoals ze zelf bewaren u loopt hun kortingen kunt. Het verschil in prijs wordt niet bepaald door de kortingen, maar door de tarieven die gehanteerd worden.

Onafhankelijke uitvaartverzorger

Rossen Uitvaartverzorging is onafhankelijk en niet aangesloten bij enige partij. We kunnen en mogen daarom werken met alle polissen ook die va jou of je overleden dierbare. Met het verzekerde bedrag ben je vrij een uitvaartonderneming te kiezen. Een uitvaartonderneming, waarbij je je prettig voelt en die je aanspreekt. Dus ook de bij kleinere uitvaartondernemingen, die borg staan voor een persoonlijke begeleiding, kunnen betaald worden met het geld dat beschikbaar komt uit welke uitvaartverzekering dan ook.

Wij maken een begroting met het verzekerde bedrag voor je en wij houden ons daaraan. Je bent zeker van een persoonlijke en flexibele werkwijze. Wij nemen al jouw zorgen uit handen. Bovendien garanderen wij dat jouw verzekering uitkeert waar je recht op hebt!

uitvaart uitvaartverzorging uitvaartverzekering nijmegen beuningen weurtUitvaartkostenverzekering

Wist je dat je bij ons ons ook een uitvaartkostenverzekering kunt afsluiten? Graag informeren wij hoe je jouw uitvaart goed en voordelig kunt verzekeren. Een van de mogelijkheden is een uitvaartkostenverzekering. Maandelijks betaal je een bedrag van vaak slechts enkele euro’s, voor deze verzekering.

Bij overlijden komt een geldbedrag vrij, waarmee de uitvaart naar eigen wens ingevuld kan worden. Vallen de kosten lager uit dat het verzekerde bedrag? Dan is het resterende bedrag voor de nabestaanden

Vragen? Wij staan voor je klaar

Heb je een uitvaartverzekering, ben je op zoek naar een goede uitvaartverzekering of wil je een uitvaart door ons laten verzorgen? En heb je vragen? Neem dan contact met ons op. Bij wie je ook verzekerd bent, je kunt altijd bij ons terecht. Wij regelen dat voor je.