Over Claudia Rossen

Eerlijk, zorgzaam en liefdevol dat is wat ik ben en hoe ik graag werk. Vol overgave en met liefde voor mijn vak en de mensen met wie en waarvoor ik werk. Samen een mooi afscheid organiseren waar je later met een prettig gevoel op terugkijkt.

“Wij verzorgen een persoonlijke en stijlvolle uitvaart. Een uitvaart volgens jouw wensen.”  Dat is geen loze kreet. Wij menen dat heel serieus. Vanaf het moment dat je ons gebeld hebt tot aan het moment dat alles achter de rug is, staan wij tot jouw beschikking. Claudia Rossen luistert goed naar je en begeleidt je persoonlijk van begin tot eind. Zij wordt daarin bijgestaan door een vast team.

Neem contact op met Claudia
claudia rossen uitvaartverzorging nijmegen beuningen weurt

Werkwijze

Het tijdstip waarop het leven eindigt is meestal niet bekend. Wanneer het einde van het leven in zicht komt of werkelijkheid geworden is, kun je contact opnemen met Claudia Rossen Uitvaart­verzorging. In de regio Nijmegen zullen wij je op betrokken wijze helpen bij alles wat er geregeld moet worden rondom de uitvaart.

Ook al ben je bij Dela, Monuta of elders verzekerd, wij respecteren de geldende polisvoorwaarden. Je bent dus vrij om Claudia Rossen Uitvaartverzorging als uitvaartondernemer te kiezen zonder het risico op ‘meerkosten’. Het laatste afscheid van een dierbare is ingrijpend en verdient alle tijd en aandacht. Waar het leven eindigt, blijft de herinnering. Met een hart voor mensen helpt Claudia Rossen Uitvaart­verzorging je om dit laatste afscheid op een unieke wijze vorm te geven. Wij streven ernaar om dit zo veel mogelijk conform de levensstijl en levenswijze van de overledene uit te voeren. Ook hebben wij veel ervaring in dementievriendelijke uitvaarten en kinderen en uitvaart.

Neem contact op voor alle mogelijkheden

Claudia is een zeer betrokken en warme persoonlijkheid, de sleutel tot een warme en persoonlijke uitvaart.

Paul van Doorn

Claudia Rossen is een warme vriendelijke dame die luistert naar de de nabestaande en zich inleeft in de overledene. Daardoor is voor de nabestaande het mogelijk om de uitvaart zeer persoonlijk te laten worden. Zij komt ook nog met ideeën en tips die dit zeer ten goede laten komen. Wij zullen haar zeker aanbevelen bij onze vrienden en kennissen.

Barbara Kersten-Brocl

Claudia is zeer liefdevol, betrouwbaar, goede ideeën. Tijd nog moeite gespaard. In één woord een fantastisch mens, die de uitvaart tot een persoonlijk afscheid begeleidt.

Jolanda Heesbeen

Blog & Nieuws

Hieronder de laatste blog- en nieuwsberichten over uitvaartverzorging.

annekepostma-uitvaartverzorging-beuningenBlog
27 augustus 2020

Anneke Postma draagt onderneming over aan Claudia Rossen

De wijze waarop de RIVM-maatregelen vanwege de Coronacrisis vanaf medio maart behoorlijk wat hebben gevraagd van het organisatietalent, de creativiteit en de bezieling voor het uitvaartvak van Claudia Rossen en…
uitvaart-verzorging-nijmegen-beuningen-claudia-rossenBlog
11 oktober 2019

Nieuwe website online

Daar is dan eindelijk onze nieuwe website en wat zijn we trots op het eindresultaat. De website is door 3AMI | Online Marketing uit Nijmegen ontworpen en ontwikkeld, en past…
anneke-claudia-uitvaartverzorgingBlog
11 juni 2019

Anneke Postma en Claudia Rossen bundelen krachten in uitvaartzorg

Overnames in de uitvaartbranche zijn geen uitzondering. Grotere ondernemingen nemen kleinere over, waardoor schaalvergroting ontstaat. Om persoonlijke benadering en nazorg ook in de toekomst te blijven waarborgen, slaan Anneke Postma…
Bekijk al het nieuws
Uitvaartverzorging Nijmegen Claudia Rossen