Skip to main content

Over Claudia Rossen

Eerlijk, zorgzaam en liefdevol dat is wat ik ben en hoe ik graag werk. Vol overgave en met liefde voor mijn vak en de mensen met wie en waarvoor ik werk. Samen een mooi afscheid organiseren waar je later met een prettig gevoel op terugkijkt.

“Wij verzorgen een persoonlijke en stijlvolle uitvaart. Een uitvaart volgens jouw wensen.”  Dat is geen loze kreet. Wij menen dat heel serieus. Vanaf het moment dat je ons gebeld hebt tot aan het moment dat alles achter de rug is, staan wij tot jouw beschikking. Claudia Rossen luistert goed naar je en begeleidt je persoonlijk van begin tot eind. Zij wordt daarin bijgestaan door een vast team.

Neem contact op met Claudia
claudia rossen uitvaartverzorging nijmegen beuningen weurt

Werkwijze

Het tijdstip waarop het leven eindigt is meestal niet bekend. Wanneer het einde van het leven in zicht komt of werkelijkheid geworden is, kun je contact opnemen met Claudia Rossen Uitvaart­verzorging. In de regio Nijmegen zullen wij je op betrokken wijze helpen bij alles wat er geregeld moet worden rondom de uitvaart.

Ook al ben je bij Dela, Monuta of elders verzekerd, wij respecteren de geldende polisvoorwaarden. Je bent dus vrij om Claudia Rossen Uitvaartverzorging als uitvaartondernemer te kiezen zonder het risico op ‘meerkosten’. Het laatste afscheid van een dierbare is ingrijpend en verdient alle tijd en aandacht. Waar het leven eindigt, blijft de herinnering. Met een hart voor mensen helpt Claudia Rossen Uitvaart­verzorging je om dit laatste afscheid op een unieke wijze vorm te geven. Wij streven ernaar om dit zo veel mogelijk conform de levensstijl en levenswijze van de overledene uit te voeren. Ook hebben wij veel ervaring in dementievriendelijke uitvaarten en kinderen en uitvaart.

Neem contact op voor alle mogelijkheden

Claudia hebben wij ervaren als een warme persoonlijkheid. Claudia is betrokken en zorgt er met haar ervaring en advies voor dat het niet haar uitvaart wordt, maar die van de overledene en nabestaanden. Claudia was en is nog steeds voor raad en daad zowel telefonisch als via mail uitstekend bereikbaar.

Ger Looman

Zeer vriendelijke en professionele begeleider. Ze heeft veel werk uit handen genomen. Ze kan zich heel goed inleven en geeft veel aandacht. Mede door haar begeleiding is de uitvaart bijzonder mooi verlopen. Ik heb geen enkel aandachtspunt.

Hanneke van ‘t Hooft

Zeer plezierig persoonlijk contact, integer, begripvol en deskundig. Geen moeite teveel, zelfs niet op de kleinste details. Snel schakelen. Mooi drukwerk. De organisatie en begeleiding heeft geleid tot een mooi en warm afscheid.

Bea Pont

Claudia begeleidt de familie totaal bij het organiseren van de uitvaart. Zij neemt alle tijd tijdens het voorbereidingsgesprek, geeft goede tips en adviezen. Zij luistert goed naar de wensen en verlangens van de familie. Claudia is daarnaast vriendelijk en rustig.

Peter en Tom Fest

Blog & Nieuws

Hieronder de laatste blog- en nieuwsberichten over uitvaartverzorging.

jonkerbos-uitvaart-rouwcentrum-crematorium-doorzicht-raamBlog
24 januari 2023

Een uitvaart volgens je eigen waarden, het kan bij Jonkerbos.

Er zijn tal van rouwlocaties in onze mooie omgeving die geschikt zijn om op een persoonlijke manier stil te staan bij een overledene. De provincie Gelderland alleen al telt 12…
rouwstoet-verkeerregels-uitvaartverzorging-header6Blog
29 augustus 2022

Verkeersregels bij een rouwstoet, wat mag wel en wat mag niet?

Bij uitvaartverzorging is er meestal ook vraag naar een rouwstoet. De meesten weten wel dat bij een rouwstoet de eerste auto een rouwauto is en dat je de stoet niet…
digitale-nalatenschap-uitvaartzorg-nijmegen-headerBlog
1 juni 2022

Digitale nalatenschap: Hoe leef jij online voort na je dood?

Je denkt er natuurlijk liever niet over na, maar na je overlijden blijf je online gewoon verder leven als je dit niet regelt. Wil je je online zaken goed geregeld…
Bekijk al het nieuws
Uitvaartverzorging Nijmegen Claudia Rossen