Skip to main content

Je bent welkom ook als je elders verzekerd bent

En dan is daar opeens een overlijden. Allerlei zaken moeten geregeld worden en onze ervaring is dat er dan impulsief wordt gehandeld. De papieren worden tevoorschijn gehaald en vervolgens wordt de verzekering gebeld. Je laat je op dat moment adviseren en wellicht een beetje overrompelen door de verzekeraar en volgt zijn advies op. Het komt er dan vaak op neer dat wanneer je een verzekering hebt afgesloten bij een grote uitvaartverzekeraar, je de uitvaart ook daar laat verzorgen. Dat mag. Maar dat moet niet!

Met het verzekerde bedrag ben je vrij een uitvaartonderneming te kiezen. Een uitvaartonderneming, waarbij je je, voor zover dat mogelijk is, prettig voelt en die je aanspreekt. Ook de kleinere uitvaartondernemingen, die borg staan voor een persoonlijke begeleiding, kunnen betaald worden met het geld dat beschikbaar komt uit welke uitvaartverzekering dan ook.

Heb je een uitvaartverzekering en wil je een uitvaart door ons laten verzorgen, neem dan contact met ons op. Bij wie je ook verzekerd bent, je kunt altijd bij ons terecht. Wij regelen dat voor je. De kosten kunnen hetzelfde zijn, soms pakt het iets hoger uit.

Eén ding is zeker: wij maken een begroting voor je en wij houden ons daaraan. Wat ook zeker is? Je bent zeker van een persoonlijke en flexibele werkwijze. Wij nemen al jouw zorgen uit handen. Bovendien garanderen wij dat jouw verzekering uitkeert waar je recht op hebt!

“Bij wie je ook verzekerd bent, je kunt altijd bij ons terecht”

Uitvaartkostenverzekering

Overigens, ook bij ons kun je een uitvaartkostenverzekering afsluiten. Graag informeren wij je over de mogelijkheden om jouw uitvaart goed en voordelig te verzekeren. Een van de mogelijkheden is een uitvaartkostenverzekering. Maandelijks betaal je een bedrag, doorgaans niet meer dan enkele euro’s, voor deze verzekering.

Bij overlijden komt een geldbedrag vrij, waarmee de uitvaart naar eigen inzicht ingevuld kan worden. Wanneer de kosten lager zijn dat het verzekerde bedrag, is het resterende bedrag voor de nabestaanden. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op, en wij nemen, als je dat wenst, contact op met de mensen van de AXN-groep. Zij helpen je dan verder.

Jouw uitvaartverzekering betaalt de kosten

Bij wie je je uitvaart ook verzekerd hebt, jij of jouw nabestaanden kunnen altijd zelf de uitvaartonderneming kiezen. Veel mensen hebben een uitvaartverzekering afgesloten. Het aanbod en de diversiteit van dergelijke verzekeringen is groot. Tijdens het afsluiten van deze verzekering is het overlijden nog ver weg. Althans, daar gaat de verzekerde wel vanuit. Hij of zij maakt zich vaak nog niet druk over de uiteindelijke afwikkeling.

Claudia hebben wij ervaren als een warme persoonlijkheid. Claudia is betrokken en zorgt er met haar ervaring en advies voor dat het niet haar uitvaart wordt, maar die van de overledene en nabestaanden. Claudia was en is nog steeds voor raad en daad zowel telefonisch als via mail uitstekend bereikbaar.

Ger Looman

Zeer vriendelijke en professionele begeleider. Ze heeft veel werk uit handen genomen. Ze kan zich heel goed inleven en geeft veel aandacht. Mede door haar begeleiding is de uitvaart bijzonder mooi verlopen. Ik heb geen enkel aandachtspunt.

Hanneke van ‘t Hooft

Zeer plezierig persoonlijk contact, integer, begripvol en deskundig. Geen moeite teveel, zelfs niet op de kleinste details. Snel schakelen. Mooi drukwerk. De organisatie en begeleiding heeft geleid tot een mooi en warm afscheid.

Bea Pont

Claudia begeleidt de familie totaal bij het organiseren van de uitvaart. Zij neemt alle tijd tijdens het voorbereidingsgesprek, geeft goede tips en adviezen. Zij luistert goed naar de wensen en verlangens van de familie. Claudia is daarnaast vriendelijk en rustig.

Peter en Tom Fest

Blog & Nieuws

Hieronder de laatste blog- en nieuwsberichten over uitvaartverzorging.

jonkerbos-uitvaart-rouwcentrum-crematorium-doorzicht-raamBlog
24 januari 2023

Een uitvaart volgens je eigen waarden, het kan bij Jonkerbos.

Er zijn tal van rouwlocaties in onze mooie omgeving die geschikt zijn om op een persoonlijke manier stil te staan bij een overledene. De provincie Gelderland alleen al telt 12…
rouwstoet-verkeerregels-uitvaartverzorging-header6Blog
29 augustus 2022

Verkeersregels bij een rouwstoet, wat mag wel en wat mag niet?

Bij uitvaartverzorging is er meestal ook vraag naar een rouwstoet. De meesten weten wel dat bij een rouwstoet de eerste auto een rouwauto is en dat je de stoet niet…
digitale-nalatenschap-uitvaartzorg-nijmegen-headerBlog
1 juni 2022

Digitale nalatenschap: Hoe leef jij online voort na je dood?

Je denkt er natuurlijk liever niet over na, maar na je overlijden blijf je online gewoon verder leven als je dit niet regelt. Wil je je online zaken goed geregeld…
Bekijk al het nieuws
Uitvaartverzorging Nijmegen Claudia Rossen