Je bent welkom ook als je elders verzekerd bent

En dan is daar opeens een overlijden. Allerlei zaken moeten geregeld worden en onze ervaring is dat er dan impulsief wordt gehandeld. De papieren worden tevoorschijn gehaald en vervolgens wordt de verzekering gebeld. Je laat je op dat moment adviseren en wellicht een beetje overrompelen door de verzekeraar en volgt zijn advies op. Het komt er dan vaak op neer dat wanneer je een verzekering hebt afgesloten bij een grote uitvaartverzekeraar, je de uitvaart ook daar laat verzorgen. Dat mag. Maar dat moet niet!

Met het verzekerde bedrag ben je vrij een uitvaartonderneming te kiezen. Een uitvaartonderneming, waarbij je je, voor zover dat mogelijk is, prettig voelt en die je aanspreekt. Ook de kleinere uitvaartondernemingen, die borg staan voor een persoonlijke begeleiding, kunnen betaald worden met het geld dat beschikbaar komt uit welke uitvaartverzekering dan ook.

Heb je een uitvaartverzekering en wil je een uitvaart door ons laten verzorgen, neem dan contact met ons op. Bij wie je ook verzekerd bent, je kunt altijd bij ons terecht. Wij regelen dat voor je. De kosten kunnen hetzelfde zijn, soms pakt het iets hoger uit.

Eén ding is zeker: wij maken een begroting voor je en wij houden ons daaraan. Wat ook zeker is? Je bent zeker van een persoonlijke en flexibele werkwijze. Wij nemen al jouw zorgen uit handen. Bovendien garanderen wij dat jouw verzekering uitkeert waar je recht op hebt!

“Bij wie je ook verzekerd bent, je kunt altijd bij ons terecht”

Uitvaartkostenverzekering

Overigens, ook bij ons kun je een uitvaartkostenverzekering afsluiten. Graag informeren wij je over de mogelijkheden om jouw uitvaart goed en voordelig te verzekeren. Een van de mogelijkheden is een uitvaartkostenverzekering. Maandelijks betaal je een bedrag, doorgaans niet meer dan enkele euro’s, voor deze verzekering.

Bij overlijden komt een geldbedrag vrij, waarmee de uitvaart naar eigen inzicht ingevuld kan worden. Wanneer de kosten lager zijn dat het verzekerde bedrag, is het resterende bedrag voor de nabestaanden. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op, en wij nemen, als je dat wenst, contact op met de mensen van de AXN-groep. Zij helpen je dan verder.

Jouw uitvaartverzekering betaalt de kosten

Bij wie je je uitvaart ook verzekerd hebt, jij of jouw nabestaanden kunnen altijd zelf de uitvaartonderneming kiezen. Veel mensen hebben een uitvaartverzekering afgesloten. Het aanbod en de diversiteit van dergelijke verzekeringen is groot. Tijdens het afsluiten van deze verzekering is het overlijden nog ver weg. Althans, daar gaat de verzekerde wel vanuit. Hij of zij maakt zich vaak nog niet druk over de uiteindelijke afwikkeling.

Claudia Rossen heeft door haar professionele, persoonlijke benadering gezorgd dat de crematie van mijn moeder heeft voldaan aan onze verwachtingen. Zij stelt je op je gemak, houdt de rust erin en begeleid waar nodig, grote waardering.

Marga Vossen

Claudia is een warme, betrokken persoon met hart voor haar werk. Ze is respectvol, eerlijk en transparant. Ze denkt mee en geeft maximale ruimte voor eigen inbreng, is accuraat, zegt wat ze doet en doet wat ze zegt. Heeft waar mogelijk gepast gevoel voor humor zonder het respect voor de situatie uit het oog te verliezen! Hetgeen in dit soort processen soms erg nodig kan zijn. Kortom geknipt voor dit vak! Een volgende keer zal ik haar zeker weer benaderen!

Barbara van Meegen

Claudia heeft een warme persoonlijkheid. Ze heeft heel goed geluisterd naar de wensen van ons als nabestaanden. We wilden een opbaarmand en een eigen kaart ontwerpen. Daar is ze heel goed op ingesprongen. Het resultaat was erg mooi en voldeed zo goed aan onze ideeën. Er was werkelijk niets wat onmogelijk was, steeds met warme menselijke aandacht. Alle afspraken werden meteen nagekomen. We kijken zo goed terug op een dierbaar afscheid en danken haar daar voor!

Jolanda Heesbeen

Samen met Claudia Rossen hebben we de crematie van onze zoon verzorgd. In een periode van extreme stress voor ons was zij een betrouwbare, empathische en kundige persoon, die samen met ons de crematie heeft vormgegeven en al de praktische zaken voor ons regelde. Ze liet ons de ruimte in onze eigen manier van doen en in het omgaan met ons verdriet, terwijl ze tegelijkertijd altijd aanwezig was op de juiste momenten, er zorg voor dragend dat alles goed geregeld werd. We zijn erg blij met haar professionele manier van werken en bevelen haar in hoge mate aan.

Geerten Vuister

Blog & Nieuws

Hieronder de laatste blog- en nieuwsberichten over uitvaartverzorging.

rouwstoet-verkeerregels-uitvaartverzorging-header6Blog
29 augustus 2022

Verkeersregels bij een rouwstoet, wat mag wel en wat mag niet?

Bij uitvaartverzorging is er meestal ook vraag naar een rouwstoet. De meesten weten wel dat bij een rouwstoet de eerste auto een rouwauto is en dat je de stoet niet…
digitale-nalatenschap-uitvaartzorg-nijmegen-headerBlog
1 juni 2022

Digitale nalatenschap: Hoe leef jij online voort na je dood?

Je denkt er natuurlijk liever niet over na, maar na je overlijden blijf je online gewoon verder leven als je dit niet regelt. Wil je je online zaken goed geregeld…
natuurbegrafenis-natuurbegraven-uitvaartzorg-nijmegenBlog
14 januari 2022

Natuurbegraven wordt steeds populairder

Men is steeds meer bezig met duurzaamheid en wat het beste is voor ons klimaat. Ook in de uitvaartverzorging is dit thema populair. Steeds meer mensen kiezen daarom ook vaker…
Bekijk al het nieuws
Uitvaartverzorging Nijmegen Claudia Rossen