Je bent welkom ook als je elders verzekerd bent

En dan is daar opeens een overlijden. Allerlei zaken moeten geregeld worden en onze ervaring is dat er dan impulsief wordt gehandeld. De papieren worden tevoorschijn gehaald en vervolgens wordt de verzekering gebeld. Je laat je op dat moment adviseren en wellicht een beetje overrompelen door de verzekeraar en volgt zijn advies op. Het komt er dan vaak op neer dat wanneer je een verzekering hebt afgesloten bij een grote uitvaartverzekeraar, je de uitvaart ook daar laat verzorgen. Dat mag. Maar dat moet niet!

Met het verzekerde bedrag ben je vrij een uitvaartonderneming te kiezen. Een uitvaartonderneming, waarbij je je, voor zover dat mogelijk is, prettig voelt en die je aanspreekt. Ook de kleinere uitvaartondernemingen, die borg staan voor een persoonlijke begeleiding, kunnen betaald worden met het geld dat beschikbaar komt uit welke uitvaartverzekering dan ook.

Heb je een uitvaartverzekering en wil je een uitvaart door ons laten verzorgen, neem dan contact met ons op. Bij wie je ook verzekerd bent, je kunt altijd bij ons terecht. Wij regelen dat voor je. De kosten kunnen hetzelfde zijn, soms pakt het iets hoger uit.

Eén ding is zeker: wij maken een begroting voor je en wij houden ons daaraan. Wat ook zeker is? Je bent zeker van een persoonlijke en flexibele werkwijze. Wij nemen al jouw zorgen uit handen. Bovendien garanderen wij dat jouw verzekering uitkeert waar je recht op hebt!

“Bij wie je ook verzekerd bent, je kunt altijd bij ons terecht”

Uitvaartkostenverzekering

Overigens, ook bij ons kun je een uitvaartkostenverzekering afsluiten. Graag informeren wij je over de mogelijkheden om jouw uitvaart goed en voordelig te verzekeren. Een van de mogelijkheden is een uitvaartkostenverzekering. Maandelijks betaal je een bedrag, doorgaans niet meer dan enkele euro’s, voor deze verzekering.

Bij overlijden komt een geldbedrag vrij, waarmee de uitvaart naar eigen inzicht ingevuld kan worden. Wanneer de kosten lager zijn dat het verzekerde bedrag, is het resterende bedrag voor de nabestaanden. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op, en wij nemen, als je dat wenst, contact op met de mensen van de AXN-groep. Zij helpen je dan verder.

Jouw uitvaartverzekering betaalt de kosten

Bij wie je je uitvaart ook verzekerd hebt, jij of jouw nabestaanden kunnen altijd zelf de uitvaartonderneming kiezen. Veel mensen hebben een uitvaartverzekering afgesloten. Het aanbod en de diversiteit van dergelijke verzekeringen is groot. Tijdens het afsluiten van deze verzekering is het overlijden nog ver weg. Althans, daar gaat de verzekerde wel vanuit. Hij of zij maakt zich vaak nog niet druk over de uiteindelijke afwikkeling.

Claudia is een zeer betrokken en warme persoonlijkheid, de sleutel tot een warme en persoonlijke uitvaart.

Paul van Doorn

Claudia Rossen is een warme vriendelijke dame die luistert naar de de nabestaande en zich inleeft in de overledene. Daardoor is voor de nabestaande het mogelijk om de uitvaart zeer persoonlijk te laten worden. Zij komt ook nog met ideeën en tips die dit zeer ten goede laten komen. Wij zullen haar zeker aanbevelen bij onze vrienden en kennissen.

Barbara Kersten-Brocl

Claudia is zeer liefdevol, betrouwbaar, goede ideeën. Tijd nog moeite gespaard. In één woord een fantastisch mens, die de uitvaart tot een persoonlijk afscheid begeleidt.

Jolanda Heesbeen

Blog & Nieuws

Hieronder de laatste blog- en nieuwsberichten over uitvaartverzorging.

annekepostma-uitvaartverzorging-beuningenBlog
27 augustus 2020

Anneke Postma draagt onderneming over aan Claudia Rossen

De wijze waarop de RIVM-maatregelen vanwege de Coronacrisis vanaf medio maart behoorlijk wat hebben gevraagd van het organisatietalent, de creativiteit en de bezieling voor het uitvaartvak van Claudia Rossen en…
uitvaart-verzorging-nijmegen-beuningen-claudia-rossenBlog
11 oktober 2019

Nieuwe website online

Daar is dan eindelijk onze nieuwe website en wat zijn we trots op het eindresultaat. De website is door 3AMI | Online Marketing uit Nijmegen ontworpen en ontwikkeld, en past…
anneke-claudia-uitvaartverzorgingBlog
11 juni 2019

Anneke Postma en Claudia Rossen bundelen krachten in uitvaartzorg

Overnames in de uitvaartbranche zijn geen uitzondering. Grotere ondernemingen nemen kleinere over, waardoor schaalvergroting ontstaat. Om persoonlijke benadering en nazorg ook in de toekomst te blijven waarborgen, slaan Anneke Postma…
Bekijk al het nieuws
Uitvaartverzorging Nijmegen Claudia Rossen