Een uitvaart zoals je die wenst: leg het vast voor de nabestaanden.

Wensenboekje

Claudia Rossen Uitvaartverzorging heeft een ‘Laatste Wensenboekje’. Hierin kun je jouw persoonlijke wensen en voorkeuren vastleggen met betrekking tot jouw latere uitvaart. Daarover denk je waarschijnlijk niet iedere dag na. Gelukkig hoeft dat ook niet. Maar het kan wél een geruststellend idee zijn om er eens in alle rust voor te gaan zitten en jouw wensen te overwegen en vast te leggen. Een uitvaart is nét zo persoonlijk als het leven.

Daarom is het prettig bij leven te weten dat jouw eigen uitvaart in de toekomst geheel volgens jouw wensen wordt uitgevoerd. In dit wensenboekje geef je antwoord op een aantal vragen en geeft zo jouw nabestaanden de zekerheid dat ze je uitvaart op basis van jouw eigen wensen door de uitvaartverzorger kunnen laten vormgeven. Dat kan voor je nabestaanden een hele geruststelling zijn in een emotionele periode. Dit ‘Laatste Wensenboekje’ kun je gratis en vrijblijvend bij ons opvragen. Maar je kunt ook in een kosteloos voorgesprek informeren naar alle mogelijkheden. Alles wat bij een afscheid komt kijken wordt met je besproken en daar waar nodig, beantwoorden wij alle vragen en nemen je zorgen weg.

Wil je het ‘Laatste Wensenboekje’ ontvangen?

Vul het formulier in en wij zorgen dat het op korte termijn bij je in huis is. Je kunt het formulier ook gebruiken als je andere vragen hebt. Vul dit dan in bij ‘Jouw bericht’.Benieuwd hoe wij met jouw gegevens omgaan? Lees onze privacyverklaring. Deze site is beschermd door reCAPTCHA van Google.

Claudia is een zeer betrokken en warme persoonlijkheid, de sleutel tot een warme en persoonlijke uitvaart.

Paul van Doorn

Claudia Rossen is een warme vriendelijke dame die luistert naar de de nabestaande en zich inleeft in de overledene. Daardoor is voor de nabestaande het mogelijk om de uitvaart zeer persoonlijk te laten worden. Zij komt ook nog met ideeën en tips die dit zeer ten goede laten komen. Wij zullen haar zeker aanbevelen bij onze vrienden en kennissen.

Barbara Kersten-Brocl

Claudia is zeer liefdevol, betrouwbaar, goede ideeën. Tijd nog moeite gespaard. In één woord een fantastisch mens, die de uitvaart tot een persoonlijk afscheid begeleidt.

Jolanda Heesbeen

Blog & Nieuws

Hieronder de laatste blog- en nieuwsberichten over uitvaartverzorging.

annekepostma-uitvaartverzorging-beuningenBlog
27 augustus 2020

Anneke Postma draagt onderneming over aan Claudia Rossen

De wijze waarop de RIVM-maatregelen vanwege de Coronacrisis vanaf medio maart behoorlijk wat hebben gevraagd van het organisatietalent, de creativiteit en de bezieling voor het uitvaartvak van Claudia Rossen en…
uitvaart-verzorging-nijmegen-beuningen-claudia-rossenBlog
11 oktober 2019

Nieuwe website online

Daar is dan eindelijk onze nieuwe website en wat zijn we trots op het eindresultaat. De website is door 3AMI | Online Marketing uit Nijmegen ontworpen en ontwikkeld, en past…
anneke-claudia-uitvaartverzorgingBlog
11 juni 2019

Anneke Postma en Claudia Rossen bundelen krachten in uitvaartzorg

Overnames in de uitvaartbranche zijn geen uitzondering. Grotere ondernemingen nemen kleinere over, waardoor schaalvergroting ontstaat. Om persoonlijke benadering en nazorg ook in de toekomst te blijven waarborgen, slaan Anneke Postma…
Bekijk al het nieuws
Uitvaartverzorging Nijmegen Claudia Rossen