Skip to main content

Een uitvaart zoals je die wenst: leg het vast voor de nabestaanden.

Wensenboekje

Claudia Rossen Uitvaartverzorging heeft een ‘Laatste Wensenboekje’. Hierin kun je jouw persoonlijke wensen en voorkeuren vastleggen met betrekking tot jouw latere uitvaart. Daarover denk je waarschijnlijk niet iedere dag na. Gelukkig hoeft dat ook niet. Maar het kan wél een geruststellend idee zijn om er eens in alle rust voor te gaan zitten en jouw wensen te overwegen en vast te leggen. Een uitvaart is nét zo persoonlijk als het leven.

Daarom is het prettig bij leven te weten dat jouw eigen uitvaart in de toekomst geheel volgens jouw wensen wordt uitgevoerd. In dit wensenboekje geef je antwoord op een aantal vragen en geeft zo jouw nabestaanden de zekerheid dat ze je uitvaart op basis van jouw eigen wensen door de uitvaartverzorger kunnen laten vormgeven. Dat kan voor je nabestaanden een hele geruststelling zijn in een emotionele periode. Dit ‘Laatste Wensenboekje’ kun je gratis en vrijblijvend bij ons opvragen. Maar je kunt ook in een kosteloos voorgesprek informeren naar alle mogelijkheden. Alles wat bij een afscheid komt kijken wordt met je besproken en daar waar nodig, beantwoorden wij alle vragen en nemen je zorgen weg.

Wil je het ‘Laatste Wensenboekje’ ontvangen?

Vul het formulier in en wij zorgen dat het op korte termijn bij je in huis is. Je kunt het formulier ook gebruiken als je andere vragen hebt. Vul dit dan in bij ‘Jouw bericht’.

  Benieuwd hoe wij met jouw gegevens omgaan? Lees onze privacyverklaring. Deze site is beschermd door reCAPTCHA van Google.

  Claudia hebben wij ervaren als een warme persoonlijkheid. Claudia is betrokken en zorgt er met haar ervaring en advies voor dat het niet haar uitvaart wordt, maar die van de overledene en nabestaanden. Claudia was en is nog steeds voor raad en daad zowel telefonisch als via mail uitstekend bereikbaar.

  Ger Looman

  Zeer vriendelijke en professionele begeleider. Ze heeft veel werk uit handen genomen. Ze kan zich heel goed inleven en geeft veel aandacht. Mede door haar begeleiding is de uitvaart bijzonder mooi verlopen. Ik heb geen enkel aandachtspunt.

  Hanneke van ‘t Hooft

  Zeer plezierig persoonlijk contact, integer, begripvol en deskundig. Geen moeite teveel, zelfs niet op de kleinste details. Snel schakelen. Mooi drukwerk. De organisatie en begeleiding heeft geleid tot een mooi en warm afscheid.

  Bea Pont

  Claudia begeleidt de familie totaal bij het organiseren van de uitvaart. Zij neemt alle tijd tijdens het voorbereidingsgesprek, geeft goede tips en adviezen. Zij luistert goed naar de wensen en verlangens van de familie. Claudia is daarnaast vriendelijk en rustig.

  Peter en Tom Fest

  Blog & Nieuws

  Hieronder de laatste blog- en nieuwsberichten over uitvaartverzorging.

  jonkerbos-uitvaart-rouwcentrum-crematorium-doorzicht-raamBlog
  24 januari 2023

  Een uitvaart volgens je eigen waarden, het kan bij Jonkerbos.

  Er zijn tal van rouwlocaties in onze mooie omgeving die geschikt zijn om op een persoonlijke manier stil te staan bij een overledene. De provincie Gelderland alleen al telt 12…
  rouwstoet-verkeerregels-uitvaartverzorging-header6Blog
  29 augustus 2022

  Verkeersregels bij een rouwstoet, wat mag wel en wat mag niet?

  Bij uitvaartverzorging is er meestal ook vraag naar een rouwstoet. De meesten weten wel dat bij een rouwstoet de eerste auto een rouwauto is en dat je de stoet niet…
  digitale-nalatenschap-uitvaartzorg-nijmegen-headerBlog
  1 juni 2022

  Digitale nalatenschap: Hoe leef jij online voort na je dood?

  Je denkt er natuurlijk liever niet over na, maar na je overlijden blijf je online gewoon verder leven als je dit niet regelt. Wil je je online zaken goed geregeld…
  Bekijk al het nieuws
  Uitvaartverzorging Nijmegen Claudia Rossen