Een uitvaart zoals je die wenst: leg het vast voor de nabestaanden.

Wensenboekje

Claudia Rossen Uitvaartverzorging heeft een ‘Laatste Wensenboekje’. Hierin kun je jouw persoonlijke wensen en voorkeuren vastleggen met betrekking tot jouw latere uitvaart. Daarover denk je waarschijnlijk niet iedere dag na. Gelukkig hoeft dat ook niet. Maar het kan wél een geruststellend idee zijn om er eens in alle rust voor te gaan zitten en jouw wensen te overwegen en vast te leggen. Een uitvaart is nét zo persoonlijk als het leven.

Daarom is het prettig bij leven te weten dat jouw eigen uitvaart in de toekomst geheel volgens jouw wensen wordt uitgevoerd. In dit wensenboekje geef je antwoord op een aantal vragen en geeft zo jouw nabestaanden de zekerheid dat ze je uitvaart op basis van jouw eigen wensen door de uitvaartverzorger kunnen laten vormgeven. Dat kan voor je nabestaanden een hele geruststelling zijn in een emotionele periode. Dit ‘Laatste Wensenboekje’ kun je gratis en vrijblijvend bij ons opvragen. Maar je kunt ook in een kosteloos voorgesprek informeren naar alle mogelijkheden. Alles wat bij een afscheid komt kijken wordt met je besproken en daar waar nodig, beantwoorden wij alle vragen en nemen je zorgen weg.

Wil je het ‘Laatste Wensenboekje’ ontvangen?

Vul het formulier in en wij zorgen dat het op korte termijn bij je in huis is. Je kunt het formulier ook gebruiken als je andere vragen hebt. Vul dit dan in bij ‘Jouw bericht’.  Benieuwd hoe wij met jouw gegevens omgaan? Lees onze privacyverklaring. Deze site is beschermd door reCAPTCHA van Google.

  Claudia Rossen heeft door haar professionele, persoonlijke benadering gezorgd dat de crematie van mijn moeder heeft voldaan aan onze verwachtingen. Zij stelt je op je gemak, houdt de rust erin en begeleid waar nodig, grote waardering.

  Marga Vossen

  Claudia is een warme, betrokken persoon met hart voor haar werk. Ze is respectvol, eerlijk en transparant. Ze denkt mee en geeft maximale ruimte voor eigen inbreng, is accuraat, zegt wat ze doet en doet wat ze zegt. Heeft waar mogelijk gepast gevoel voor humor zonder het respect voor de situatie uit het oog te verliezen! Hetgeen in dit soort processen soms erg nodig kan zijn. Kortom geknipt voor dit vak! Een volgende keer zal ik haar zeker weer benaderen!

  Barbara van Meegen

  Claudia heeft een warme persoonlijkheid. Ze heeft heel goed geluisterd naar de wensen van ons als nabestaanden. We wilden een opbaarmand en een eigen kaart ontwerpen. Daar is ze heel goed op ingesprongen. Het resultaat was erg mooi en voldeed zo goed aan onze ideeën. Er was werkelijk niets wat onmogelijk was, steeds met warme menselijke aandacht. Alle afspraken werden meteen nagekomen. We kijken zo goed terug op een dierbaar afscheid en danken haar daar voor!

  Jolanda Heesbeen

  Samen met Claudia Rossen hebben we de crematie van onze zoon verzorgd. In een periode van extreme stress voor ons was zij een betrouwbare, empathische en kundige persoon, die samen met ons de crematie heeft vormgegeven en al de praktische zaken voor ons regelde. Ze liet ons de ruimte in onze eigen manier van doen en in het omgaan met ons verdriet, terwijl ze tegelijkertijd altijd aanwezig was op de juiste momenten, er zorg voor dragend dat alles goed geregeld werd. We zijn erg blij met haar professionele manier van werken en bevelen haar in hoge mate aan.

  Geerten Vuister

  Blog & Nieuws

  Hieronder de laatste blog- en nieuwsberichten over uitvaartverzorging.

  rouwstoet-verkeerregels-uitvaartverzorging-header6Blog
  29 augustus 2022

  Verkeersregels bij een rouwstoet, wat mag wel en wat mag niet?

  Bij uitvaartverzorging is er meestal ook vraag naar een rouwstoet. De meesten weten wel dat bij een rouwstoet de eerste auto een rouwauto is en dat je de stoet niet…
  digitale-nalatenschap-uitvaartzorg-nijmegen-headerBlog
  1 juni 2022

  Digitale nalatenschap: Hoe leef jij online voort na je dood?

  Je denkt er natuurlijk liever niet over na, maar na je overlijden blijf je online gewoon verder leven als je dit niet regelt. Wil je je online zaken goed geregeld…
  natuurbegrafenis-natuurbegraven-uitvaartzorg-nijmegenBlog
  14 januari 2022

  Natuurbegraven wordt steeds populairder

  Men is steeds meer bezig met duurzaamheid en wat het beste is voor ons klimaat. Ook in de uitvaartverzorging is dit thema populair. Steeds meer mensen kiezen daarom ook vaker…
  Bekijk al het nieuws
  Uitvaartverzorging Nijmegen Claudia Rossen