Contact

Voor directe hulp na een overlijden bel je: 06 – 22 38 24 04.

Wij regelen en verzorgen de uitvaart in o.a. Nijmegen, Weurt, Beuningen, Winssen, Ewijk, Wijchen, Alverna, Deest, Bergharen, Afferden, Lent, Oosterhout, Berg en Dal, Beek, Erlecom, Ooij, Leuth, Kekerdom en Millingen aan de Rijn.

Contactgegevens

Claudia Rossen Uitvaartverzorging
info@rossenuitvaartverzorging.nl

Volg ons ook op Facebook!
facebook uitvaartverzorging nijmegen beuningen weurt

Dag & nacht bereikbaar: 06 – 22 38 24 04

Laat hieronder jouw bericht achter

Laat hieronder je gegevens achter en Claudia neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Deze site is beschermd door reCAPTCHA van Google.

  Claudia Rossen heeft door haar professionele, persoonlijke benadering gezorgd dat de crematie van mijn moeder heeft voldaan aan onze verwachtingen. Zij stelt je op je gemak, houdt de rust erin en begeleid waar nodig, grote waardering.

  Marga Vossen

  Claudia is een warme, betrokken persoon met hart voor haar werk. Ze is respectvol, eerlijk en transparant. Ze denkt mee en geeft maximale ruimte voor eigen inbreng, is accuraat, zegt wat ze doet en doet wat ze zegt. Heeft waar mogelijk gepast gevoel voor humor zonder het respect voor de situatie uit het oog te verliezen! Hetgeen in dit soort processen soms erg nodig kan zijn. Kortom geknipt voor dit vak! Een volgende keer zal ik haar zeker weer benaderen!

  Barbara van Meegen

  Claudia heeft een warme persoonlijkheid. Ze heeft heel goed geluisterd naar de wensen van ons als nabestaanden. We wilden een opbaarmand en een eigen kaart ontwerpen. Daar is ze heel goed op ingesprongen. Het resultaat was erg mooi en voldeed zo goed aan onze ideeën. Er was werkelijk niets wat onmogelijk was, steeds met warme menselijke aandacht. Alle afspraken werden meteen nagekomen. We kijken zo goed terug op een dierbaar afscheid en danken haar daar voor!

  Jolanda Heesbeen

  Samen met Claudia Rossen hebben we de crematie van onze zoon verzorgd. In een periode van extreme stress voor ons was zij een betrouwbare, empathische en kundige persoon, die samen met ons de crematie heeft vormgegeven en al de praktische zaken voor ons regelde. Ze liet ons de ruimte in onze eigen manier van doen en in het omgaan met ons verdriet, terwijl ze tegelijkertijd altijd aanwezig was op de juiste momenten, er zorg voor dragend dat alles goed geregeld werd. We zijn erg blij met haar professionele manier van werken en bevelen haar in hoge mate aan.

  Geerten Vuister

  Blog & Nieuws

  Hieronder de laatste blog- en nieuwsberichten over uitvaartverzorging.

  rouwstoet-verkeerregels-uitvaartverzorging-header6Blog
  29 augustus 2022

  Verkeersregels bij een rouwstoet, wat mag wel en wat mag niet?

  Bij uitvaartverzorging is er meestal ook vraag naar een rouwstoet. De meesten weten wel dat bij een rouwstoet de eerste auto een rouwauto is en dat je de stoet niet…
  digitale-nalatenschap-uitvaartzorg-nijmegen-headerBlog
  1 juni 2022

  Digitale nalatenschap: Hoe leef jij online voort na je dood?

  Je denkt er natuurlijk liever niet over na, maar na je overlijden blijf je online gewoon verder leven als je dit niet regelt. Wil je je online zaken goed geregeld…
  natuurbegrafenis-natuurbegraven-uitvaartzorg-nijmegenBlog
  14 januari 2022

  Natuurbegraven wordt steeds populairder

  Men is steeds meer bezig met duurzaamheid en wat het beste is voor ons klimaat. Ook in de uitvaartverzorging is dit thema populair. Steeds meer mensen kiezen daarom ook vaker…
  Bekijk al het nieuws
  Uitvaartverzorging Nijmegen Claudia Rossen