Contact

Voor directe hulp na een overlijden bel je: 06 – 22 38 24 04.

Wij regelen en verzorgen de uitvaart in o.a. Nijmegen, Weurt, Beuningen, Winssen, Ewijk, Wijchen, Alverna, Deest, Bergharen, Afferden, Lent, Oosterhout, Berg en Dal, Beek, Erlecom, Ooij, Leuth, Kekerdom en Millingen aan de Rijn.

Contactgegevens

Claudia Rossen Uitvaartverzorging
info@rossenuitvaartverzorging.nl

Volg ons ook op Facebook!
facebook uitvaartverzorging nijmegen beuningen weurt

Dag & nacht bereikbaar: 06 – 22 38 24 04

Laat hieronder jouw bericht achter

Laat hieronder je gegevens achter en Claudia neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Deze site is beschermd door reCAPTCHA van Google.

  Claudia Rossen heeft door haar professionele, persoonlijke benadering gezorgd dat de crematie van mijn moeder heeft voldaan aan onze verwachtingen. Zij stelt je op je gemak, houdt de rust erin en begeleid waar nodig, grote waardering.

  Marga Vossen

  Claudia is een warme, betrokken persoon met hart voor haar werk. Ze is respectvol, eerlijk en transparant. Ze denkt mee en geeft maximale ruimte voor eigen inbreng, is accuraat, zegt wat ze doet en doet wat ze zegt. Heeft waar mogelijk gepast gevoel voor humor zonder het respect voor de situatie uit het oog te verliezen! Hetgeen in dit soort processen soms erg nodig kan zijn. Kortom geknipt voor dit vak! Een volgende keer zal ik haar zeker weer benaderen!

  Barbara van Meegen

  Claudia heeft een warme persoonlijkheid. Ze heeft heel goed geluisterd naar de wensen van ons als nabestaanden. We wilden een opbaarmand en een eigen kaart ontwerpen. Daar is ze heel goed op ingesprongen. Het resultaat was erg mooi en voldeed zo goed aan onze ideeën. Er was werkelijk niets wat onmogelijk was, steeds met warme menselijke aandacht. Alle afspraken werden meteen nagekomen. We kijken zo goed terug op een dierbaar afscheid en danken haar daar voor!

  Jolanda Heesbeen

  Samen met Claudia Rossen hebben we de crematie van onze zoon verzorgd. In een periode van extreme stress voor ons was zij een betrouwbare, empathische en kundige persoon, die samen met ons de crematie heeft vormgegeven en al de praktische zaken voor ons regelde. Ze liet ons de ruimte in onze eigen manier van doen en in het omgaan met ons verdriet, terwijl ze tegelijkertijd altijd aanwezig was op de juiste momenten, er zorg voor dragend dat alles goed geregeld werd. We zijn erg blij met haar professionele manier van werken en bevelen haar in hoge mate aan.

  Geerten Vuister

  Blog & Nieuws

  Hieronder de laatste blog- en nieuwsberichten over uitvaartverzorging.

  uitvaartverzorging-nijmegen-beuningen-malden-livestreamBlog
  20 januari 2021

  Ook in uitvaart een wirwar aan coronaregels. Wat kan er wel?

  Vaak meer mogelijk dan je denkt Steeds vaker word ik gebeld met wat er allemaal mogelijk is en wat waar is van de coronaregels in de uitvaart. De grote uitvaartondernemingen…
  annekepostma-uitvaartverzorging-beuningenBlog
  27 augustus 2020

  Anneke Postma draagt onderneming over aan Claudia Rossen

  De wijze waarop de RIVM-maatregelen vanwege de Coronacrisis vanaf medio maart behoorlijk wat hebben gevraagd van het organisatietalent, de creativiteit en de bezieling voor het uitvaartvak van Claudia Rossen en…
  uitvaart-verzorging-nijmegen-beuningen-claudia-rossenBlog
  11 oktober 2019

  Nieuwe website online

  Daar is dan eindelijk onze nieuwe website en wat zijn we trots op het eindresultaat. De website is door 3AMI | Online Marketing uit Nijmegen ontworpen en ontwikkeld, en past…
  Bekijk al het nieuws
  Uitvaartverzorging Nijmegen Claudia Rossen