Skip to main content

Uitvaartverzorging

Wanneer een dierbaar persoon is overleden, blijf je achter met verdriet. Met veel verdriet, maar ook met zorgen. Immers, er moet een uitvaart geregeld worden. Wij kunnen je daarbij helpen. Van begin tot eind. De uitvaart is bij ons in goede handen en je zult merken dat je er niet alleen voor staat. Wij weten als geen ander, dat een afscheid zó moet zijn dat jij er, ondanks jouw verdriet, met een goed gevoel op terug kunt kijken.

Wij zorgen voor alle praktische zaken en dat doen we vanuit ons hart. Wij gaan ervan uit dat iedere uitvaart anders is, omdat ieder mens anders  is!

Neem direct contact op

Mogelijkheden

Onderstaand een aantal mogelijkheden door ons uitgelicht. Er is heel veel mogelijk. Is er een specifieke wens die niet hier wordt weergeven?
Neem contact met mij op, wij staan je graag te woord.

Huis van Afscheid

natuurbegravenis uitvaartverzorging nijmegen beuningen weurt

Mogelijkheden met cremeren

bloemen uitvaart uitvaartverzorging nijmegen beuningen weurt

Mogelijkheden met begraven

dementievriendelijk uitvaartverzorging nijmegen beuningen weurt

Dementievriendelijke Uitvaart

kinderen uitvaart uitvaartverzorging nijmegen beuningen weurt

Kinderen en uitvaart

Uitvaartlocaties in de regio Nijmegen

crematorium beuningen uitvaartverzorging nijmegen beuningen weurt

Uitvaart Crematorium Beuningen

uitvaart jonkerbos uitvaartverzorging nijmegen beuningen weurt

Uitvaart Crematorium Jonkerbos

slot doddendael ewijk uitvaartverzorging nijmegen beuningen weurt

Uitvaart Slot Doddendael Ewijk

natuurbegraven uitvaartverzorging nijmegen beuningen weurt

Uitvaart Natuurbegraafplaats

uitvaart uitvaartverzorging nijmegen beuningen weurt

Locaties naar wens

Samen een mooi afscheid organiseren waar je later met een prettig gevoel op terugkijkt

Betrokken

Een uitvaart regelen gebeurt altijd onder tijdsdruk. Toch nemen wij er ruim de tijd voor en leggen niet ineens alle beslissingen aan u voor. Natuurlijk, sommige zaken moeten meteen gebeuren. Zo gaan de rouwbrieven bij voorkeur nog dezelfde dag de deur uit en moet het overlijdensbericht op tijd in de krant staan. We maken ook direct afspraken met de kerk of met het crematorium.

Andere zaken kunnen best heel even wachten. Het uitzoeken van de muziek en het bestellen van de bloemen heeft niet zo’n haast. U kunt daar de tijd voor nemen.

Graag betrekken wij de familie zo veel mogelijk bij het laatste afscheid. Denk hierbij aan het zelf verzorgen van de overledene tot aan het begeleiden naar de laatste rustplaats.

We bespreken graag met u uw wensen en de wensen die de overledene wellicht kenbaar gemaakt heeft. Onze adviezen voor een uitvaart en alles wat er omheen gebeuren moet, zijn op uw wensen afgestemd.

Kosten

Tot slot de kosten. U krijgt van ons een begroting en wij houden ons ook aan die begroting. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen achteraf te staan. Gelijktijdig ontvangt u van ons ‘De Gids na een overlijden’. In deze brochure vindt u waardevolle informatie en adressen van hulpverlenende instanties. Voor kinderen hebben we natuurlijk extra aandacht. U krijgt van ons één exemplaar van het boekje “Dag lieve…”. Met behulp van dit boekje kunnen kinderen spelenderwijs een beetje afscheid nemen.

Maak kennis met Claudia

Nazorg

Na een uitvaart begint het echte rouwen. De leegte, het gemis, maar ook komen dan een aantal praktische zaken om de hoek kijken waar de nabestaande misschien nooit mee te maken heeft gehad. Zaken als de administratie, onderhoud van tuin en huis. Dan staat de nabestaande er alleen voor. Claudia Rossen Uitvaartverzorging wil mensen graag bijstaan in deze periode en daarom biedt zij nazorg na verlies. Na een uitvaart heeft Claudia Rossen nog een periode persoonlijk contact met de nabestaanden – de uitvaart wordt geëvalueerd, hulpvragen worden beantwoordt. Ze heeft gemerkt dat er veel belangrijke vragen zijn die nabestaanden stellen en is van mening dat deze vragen serieus opgepakt moeten worden. Daarom is zij op zoek gegaan naar een partner die deze vragen op een professionele wijze kan beantwoorden. Ze is een samenwerkingsverband aangegaan met NuNazorg, een professionele hulpverlener, voor hulp en zorg bij elk verlies.
NuNazorg is onafhankelijk en zoekt, denkend vanuit de omstandigheden van de nabestaande naar de beste oplossing voor elke situatie.

Neem contact op voor nazorg
Maak kennis met Claudia
Uitvaartverzorging Nijmegen Claudia Rossen