Skip to main content

Voorbespreking uitvaart in de regio Nijmegen

Uw eigen uitvaart regelen? Dat kan.

U hoopt op een mooie oude dag, het liefst in goede gezondheid. Toch weet u dat ook u onherroepelijk afscheid moet nemen. De meesten denken er niet graag aan, maar toch is het onvermijdelijk dat ons leven een keer eindigt. En dan? Laat u alles over aan de nabestaanden? Aan uw kinderen of kleinkinderen? Dat kan. Toch zien we steeds meer dat  mensen hun leven, en ook hun dood, in eigen hand willen nemen. Net zoals we in het leven zelf willen regelen waar we wonen en met welke mensen we willen omgaan, willen we onze eigen uitvaart regelen. Zet uw gedachten en wensen eens op papier, praat er met uw naasten over. Praat er met ons over.

Vragen om over na te denken:

 • Kiest u voor een begrafenis of een crematie?
 • Wilt u een kerkelijke uitvaart of juist niet?
 • Wilt u een opbaring thuis of liever in een rouwcentrum?
 • Heeft u speciale wensen op het gebied van muziek?
 • Heeft u speciale wensen op het gebied van uw rouwbrief?

Kom eens bij ons praten

U kunt veel zaken zelf regelen en wij helpen u daar graag bij. Iedere uitvaart is anders, want ieder mens is anders. Maak gerust een afspraak en wij leggen een en ander vast in een zogenaamde wilsbeschikking.  Als het moment daar is, weten wij wat uw wensen zijn. Immers, een waardige en goed verzorgde uitvaart zoals van tevoren afgesproken is met u of met u en uw familie,  die bij u past, geeft een goed gevoel en een dankbare herinnering. Het geeft troost aan de nabestaanden.

Wilt u het ‘Laatste Wensenboekje’ ontvangen?

Vul het formulier in en wij zorgen dat u het ‘Laatste wensenboekje’ op korte termijn bij je in huis is. Je kunt het formulier ook gebruiken als je andere vragen hebt. Vul dit dan in bij ‘Jouw bericht’.

  Benieuwd hoe wij met jouw gegevens omgaan? Lees onze privacyverklaring. Deze site is beschermd door reCAPTCHA van Google.

  Claudia is een zeer betrokken en warme persoonlijkheid, de sleutel tot een warme en persoonlijke uitvaart.

  Paul van Doorn

  Claudia Rossen is een warme vriendelijke dame die luistert naar de de nabestaande en zich inleeft in de overledene. Daardoor is voor de nabestaande het mogelijk om de uitvaart zeer persoonlijk te laten worden. Zij komt ook nog met ideeën en tips die dit zeer ten goede laten komen. Wij zullen haar zeker aanbevelen bij onze vrienden en kennissen.

  Barbara Kersten-Brocl

  Claudia is zeer liefdevol, betrouwbaar, goede ideeën. Tijd nog moeite gespaard. In één woord een fantastisch mens, die de uitvaart tot een persoonlijk afscheid begeleidt.

  Jolanda Heesbeen

  Blog & Nieuws

  Hieronder de laatste blog- en nieuwsberichten over uitvaartverzorging.

  jonkerbos-uitvaart-rouwcentrum-crematorium-doorzicht-raamBlog
  24 januari 2023

  Een uitvaart volgens je eigen waarden, het kan bij Jonkerbos.

  Er zijn tal van rouwlocaties in onze mooie omgeving die geschikt zijn om op een persoonlijke manier stil te staan bij een overledene. De provincie Gelderland alleen al telt 12…
  rouwstoet-verkeerregels-uitvaartverzorging-header6Blog
  29 augustus 2022

  Verkeersregels bij een rouwstoet, wat mag wel en wat mag niet?

  Bij uitvaartverzorging is er meestal ook vraag naar een rouwstoet. De meesten weten wel dat bij een rouwstoet de eerste auto een rouwauto is en dat je de stoet niet…
  digitale-nalatenschap-uitvaartzorg-nijmegen-headerBlog
  1 juni 2022

  Digitale nalatenschap: Hoe leef jij online voort na je dood?

  Je denkt er natuurlijk liever niet over na, maar na je overlijden blijf je online gewoon verder leven als je dit niet regelt. Wil je je online zaken goed geregeld…
  Bekijk al het nieuws
  Uitvaartverzorging Nijmegen Claudia Rossen