Anneke Postma draagt het stokje over aan Claudia Rossen Uitvaartverzorging

Wat is de tijd in het leven?
Tijd is alles en tijd is niets.
Alles komt op z’n tijd.
Alles wat goed is, heeft tijd nodig.
Alles wat tijd krijgt, wordt goed.
Tijd geef je aan dingen
die goed moeten worden.
Want tijd is meer.
Tijd is zorgzaamheid
en aandacht geven
in moeilijke tijden.

Anneke Postma draagt het stokje over aan Claudia Rossen Uitvaartverzorging

“Na 22 jaar is het nu tijd geworden om te gaan genieten van vrije tijd en draag ik mijn bedrijf over aan Claudia Rossen Uitvaartverzorging.

Ik heb het altijd een bijzondere eer gevonden om mensen in moeilijke tijden bij te mogen staan en te begeleiden.
Nu is de tijd gekomen om dat stokje over te dragen aan Claudia Rossen, in wie ik het volste vertrouwen heb dat zij mijn bedrijf – met dezelfde passie en inzet voor ons mooie vak – zal voortzetten.

Graag had ik iedereen persoonlijk willen bedanken voor de jarenlange fijne samenwerking en contacten. Helaas is dit vanwege de huidige regelgeving niet mogelijk.

claudia rossen anneke postma uitvaartverzorging nijmegen beuningen weurtIk wil u daarom langs deze weg bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen in de afgelopen jaren en wens u allen veel gezondheid en geluk voor de toekomst.”

Met vriendelijke groet,
Anneke Postma

Neem contact op met Claudia
via 06 – 22 38 24 04 of mail naar info@claudiarossenuitvaartverzorging.nl

Meer weten over Claudia Rossen Uivaartverzorging?

Claudia Rossen heeft door haar professionele, persoonlijke benadering gezorgd dat de crematie van mijn moeder heeft voldaan aan onze verwachtingen. Zij stelt je op je gemak, houdt de rust erin en begeleid waar nodig, grote waardering.

Marga Vossen

Claudia is een warme, betrokken persoon met hart voor haar werk. Ze is respectvol, eerlijk en transparant. Ze denkt mee en geeft maximale ruimte voor eigen inbreng, is accuraat, zegt wat ze doet en doet wat ze zegt. Heeft waar mogelijk gepast gevoel voor humor zonder het respect voor de situatie uit het oog te verliezen! Hetgeen in dit soort processen soms erg nodig kan zijn. Kortom geknipt voor dit vak! Een volgende keer zal ik haar zeker weer benaderen!

Barbara van Meegen

Claudia heeft een warme persoonlijkheid. Ze heeft heel goed geluisterd naar de wensen van ons als nabestaanden. We wilden een opbaarmand en een eigen kaart ontwerpen. Daar is ze heel goed op ingesprongen. Het resultaat was erg mooi en voldeed zo goed aan onze ideeën. Er was werkelijk niets wat onmogelijk was, steeds met warme menselijke aandacht. Alle afspraken werden meteen nagekomen. We kijken zo goed terug op een dierbaar afscheid en danken haar daar voor!

Jolanda Heesbeen

Samen met Claudia Rossen hebben we de crematie van onze zoon verzorgd. In een periode van extreme stress voor ons was zij een betrouwbare, empathische en kundige persoon, die samen met ons de crematie heeft vormgegeven en al de praktische zaken voor ons regelde. Ze liet ons de ruimte in onze eigen manier van doen en in het omgaan met ons verdriet, terwijl ze tegelijkertijd altijd aanwezig was op de juiste momenten, er zorg voor dragend dat alles goed geregeld werd. We zijn erg blij met haar professionele manier van werken en bevelen haar in hoge mate aan.

Geerten Vuister

Blog & Nieuws

Hieronder de laatste blog- en nieuwsberichten over uitvaartverzorging.

interview-heistal-uitvaartverzorging-headerBlog
1 december 2021

In gesprek met De Heistal over uitvaartverzorging

Heb je het al gelezen? Wij staan in de laatste editie van De Heistal! Wijkblad De Heistal is een uitgave van de gelijknamige stichting, mede mogelijk gemaakt door subsidie van…
verzekerd-uitvaartverzekering-uitvaartverzorging-nijmegen-beuningen-malden_siteBlog
17 november 2021

Waar je ook je uitvaartverzekering hebt, je kunt altijd bij ons terecht

Op de polissen van veel verzekeraars staat vaak een alarmnummer dat je onmiddellijk moet bellen bij een sterfgeval. Zij schakelen dan hun uitvaartverzorger in en ontnemen je zo de mogelijkheid…
uitvaartverzorging-nijmegen-beuningen-malden-livestreamBlog
20 januari 2021

Ook in uitvaart een wirwar aan coronaregels. Wat kan er wel?

Vaak meer mogelijk dan je denkt Steeds vaker word ik gebeld met wat er allemaal mogelijk is en wat waar is van de coronaregels in de uitvaart. De grote uitvaartondernemingen…
Bekijk al het nieuws
Uitvaartverzorging Nijmegen Claudia Rossen