Skip to main content

Anneke Postma draagt het stokje over aan Claudia Rossen Uitvaartverzorging

Wat is de tijd in het leven?
Tijd is alles en tijd is niets.
Alles komt op z’n tijd.
Alles wat goed is, heeft tijd nodig.
Alles wat tijd krijgt, wordt goed.
Tijd geef je aan dingen
die goed moeten worden.
Want tijd is meer.
Tijd is zorgzaamheid
en aandacht geven
in moeilijke tijden.

Anneke Postma draagt het stokje over aan Claudia Rossen Uitvaartverzorging

“Na 22 jaar is het nu tijd geworden om te gaan genieten van vrije tijd en draag ik mijn bedrijf over aan Claudia Rossen Uitvaartverzorging.

Ik heb het altijd een bijzondere eer gevonden om mensen in moeilijke tijden bij te mogen staan en te begeleiden.
Nu is de tijd gekomen om dat stokje over te dragen aan Claudia Rossen, in wie ik het volste vertrouwen heb dat zij mijn bedrijf – met dezelfde passie en inzet voor ons mooie vak – zal voortzetten.

Graag had ik iedereen persoonlijk willen bedanken voor de jarenlange fijne samenwerking en contacten. Helaas is dit vanwege de huidige regelgeving niet mogelijk.

claudia rossen anneke postma uitvaartverzorging nijmegen beuningen weurtIk wil u daarom langs deze weg bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen in de afgelopen jaren en wens u allen veel gezondheid en geluk voor de toekomst.”

Met vriendelijke groet,
Anneke Postma

Neem contact op met Claudia
via 06 – 22 38 24 04 of mail naar info@claudiarossenuitvaartverzorging.nl

Meer weten over Claudia Rossen Uivaartverzorging?

Claudia hebben wij ervaren als een warme persoonlijkheid. Claudia is betrokken en zorgt er met haar ervaring en advies voor dat het niet haar uitvaart wordt, maar die van de overledene en nabestaanden. Claudia was en is nog steeds voor raad en daad zowel telefonisch als via mail uitstekend bereikbaar.

Ger Looman

Zeer vriendelijke en professionele begeleider. Ze heeft veel werk uit handen genomen. Ze kan zich heel goed inleven en geeft veel aandacht. Mede door haar begeleiding is de uitvaart bijzonder mooi verlopen. Ik heb geen enkel aandachtspunt.

Hanneke van ‘t Hooft

Zeer plezierig persoonlijk contact, integer, begripvol en deskundig. Geen moeite teveel, zelfs niet op de kleinste details. Snel schakelen. Mooi drukwerk. De organisatie en begeleiding heeft geleid tot een mooi en warm afscheid.

Bea Pont

Claudia begeleidt de familie totaal bij het organiseren van de uitvaart. Zij neemt alle tijd tijdens het voorbereidingsgesprek, geeft goede tips en adviezen. Zij luistert goed naar de wensen en verlangens van de familie. Claudia is daarnaast vriendelijk en rustig.

Peter en Tom Fest

Blog & Nieuws

Hieronder de laatste blog- en nieuwsberichten over uitvaartverzorging.

jonkerbos-uitvaart-rouwcentrum-crematorium-doorzicht-raamBlog
24 januari 2023

Een uitvaart volgens je eigen waarden, het kan bij Jonkerbos.

Er zijn tal van rouwlocaties in onze mooie omgeving die geschikt zijn om op een persoonlijke manier stil te staan bij een overledene. De provincie Gelderland alleen al telt 12…
rouwstoet-verkeerregels-uitvaartverzorging-header6Blog
29 augustus 2022

Verkeersregels bij een rouwstoet, wat mag wel en wat mag niet?

Bij uitvaartverzorging is er meestal ook vraag naar een rouwstoet. De meesten weten wel dat bij een rouwstoet de eerste auto een rouwauto is en dat je de stoet niet…
digitale-nalatenschap-uitvaartzorg-nijmegen-headerBlog
1 juni 2022

Digitale nalatenschap: Hoe leef jij online voort na je dood?

Je denkt er natuurlijk liever niet over na, maar na je overlijden blijf je online gewoon verder leven als je dit niet regelt. Wil je je online zaken goed geregeld…
Bekijk al het nieuws
Uitvaartverzorging Nijmegen Claudia Rossen